Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις



Δεύτερη ημέρα απεργιακών κινητοποιήσεων, με τα συνδικάτα να δίνουν νέο ραντεβού, στις 17.00, έξω από τη Βουλή, όπου θα τεθεί προς ψήφιση το πολυνομοσχέδιο. Ξεχωριστή συγκέντρωση στην Ομόνοια διοργανώνει την ίδια ώρα το ΠΑΜΕ. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο και την Πάτρα.



Να παραμείνουν στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης των μέτρων στη Βουλή, περικυκλώνοντάς την, κάλεσε τους εργαζόμενους ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο πρόεδρος  των Ανεξάρτητων Ελλήνων απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην προσυγκέντρωση του κόμματος στους Στύλους Ολυμπίου Διός, στις 17.00.

Στο μεταξύ, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν και σήμερα τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και το ΕΚΑΒ, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία. 

Την ίδια στιγμή, δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας θα παραμείνουν και τα πλοία, όπως ανακοίνωσε η ΠΝΟ.

Παράλληλα, σε 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες προχωρά η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. 

Όσον αφορά τα ΜΜΜ, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και σήμερα λεωφορεία, τρόλεϊ, Προαστιακός, τρένα του ΟΣΕ και ταξί, ενώ από τις 12 το μεσημέρι θα αρχίσουν να εκτελούνται τα δρομολόγια του τραμ .

Μετρό και ηλεκτρικός θα λειτουργήσουν από τις 15.00 έως τη λήξη της βάρδιας, εξυπηρετώντας  όσους  θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στις 17.00 στο Σύνταγμα. Για λόγους ασφαλείας, κλειστοί θα παραμείνουν οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο και Ακρόπολη.

Σημειώνεται ότι, λόγω της απεργίας του προσωπικού στον προαστιακού, οι συρμοί του μετρό δεν θα κινηθούν επίσης στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου