Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Δικαιούχοι του Κοινωνικού Τιμολογίου της ΔΕΗ και τα άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξηςΔιευρύνονται οι κατηγορίες δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ. Εκτός από τις κατηγορίες που ήδη δικαιούνταν υπαγωγή στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, δικαιούχοι είναι πλέον και τα άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης.

Σημειώνεται ότι, το Τιμολόγιο έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν χαμηλό ετήσιο εισόδημα, έως 12.000 ευρώ, συν 3.000 για κάθε τέκνο, για άτομα που πάσχουν από αναπηρία 67% και άνω και για τους μακροχρόνια άνεργους.

Οι αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο υποβάλλονται τηλεφωνικά κατά τη τελευταία εβδομάδα, με αστική χρέωση, στον αριθμό 210 9298000. Οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από το Κοινωνικό Τιμολόγιο, πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους έναν πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Στο μεταξύ, αυξάνονται οι καταλήψεις σε καταστήματα της ΔΕΗ, από επιτροπές κατοίκων.

Στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ επί της Αριστείδου, αστυνομικές δυνάμεις φρουρούν, καθώς φοβούνται κατάληψη από επιτροπές κατοίκων που διαμαρτύρονται για τις αυξήσεις στους λογαριασμούς, για τις διακοπές ρεύματος και την είσπραξη του ενιαίου τέλους ακινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου