Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ενισχύστε το φιλόπτωχον του Mediterranean Cosmos





Τον κόσμο του θέλει να βλέπει να μειώνεται, δεν εξηγείται αλλιώς... Ο λόγος για το πολυσύχναστο εμπορικό πολυκατάστημα Mediterranean Cosmos, του οποίου το parking θα είναι πλέον με χρέωση. Απ' όπου μπορούν να βγάλουν λεφτά...


Σύμφωνα με το Mediterranean Cosmos, η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο του ότι έχει επενδύσει μεγάλο χρηματικό ποσό για να βελτιώσει την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών του με αυξημένο προσωπικό ασφαλείας, νέες κάμερες ασφαλείας, νέο σύστημα ενημέρωσης διαθέσιμων θέσεων, νέο φωτισμό, νέα σήμανση κ.ά. 

Γεγονός που πρέπει να το σηκώσει στις πλάτες του ο απλός πολίτης, ο οποίος συνέβαλε στην αύξηση των εισοδημάτων του εμπορικού με ουκ ολίγους τρόπους: Από τις καφετέριες που ο καφές έχει 4 ευρώ, τα village, τα φαγάδικα, τα διαφόρων ειδών καταστήματα. Αυτά δεν ήταν αρκετά όμως, ας δώσουμε και 1,5 ευρώ για τη μοναδική δωρεάν παροχή και σημαντικό πλεονέκτημα του εμπορικού.

Εντός του Φεβρουαρίου λοιπόν, η χρέωση θα είναι €1,50 για όλη την ημέρα, από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 08:00 έως τις 20:00, και ανεξαρτήτως της διάρκειας παραμονής.

Η στάθμευση θα είναι δωρεάν για προσέλευση μετά τις 20:00, τις Κυριακές και τις επίσημες Αργίες. 

Το ίδιο θα ισχύει και για στάθμευση έως 30 λεπτά, για τις επιπλέον επισκέψεις πέραν της 1ης, μέσα στην ίδια ημέρα και για το προσωπικό του Κέντρου.


1 σχόλιο: