Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ανατολική Θεσσαλονίκη: Δράσεις κατάρτισης με στόχο την απασχόληση



 Αφορούν ανέργους και νέους επιστήμονες


Μέχρι τις 31 Μαρτίου μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους άνεργοι μετά-δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και νέοι επιστήμονες των Δήμων Καλαμαριάς, Πυλαίας - Χορτιάτη και Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρονται για τις  δράσεις Κατάρτισης-Επιμόρφωσης -Συμβουλευτικής Υποστήριξης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ».


Πρόκειται για υλοποίηση του Τοπικού Σχεδίου για την Απασχόληση (ΤοπΣΑ) στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με τίτλο «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013» - Θεματικός Άξονας Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση».


Σε ότι αφορά τους νέους επιστήμονες, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  απευθύνεται σε γιατρούς, οδοντίατρους, κτηνιάτρους, φαρμακοποιούς, δικηγόρους, μηχανικούς, που είναι απόφοιτοι Πανεπιστημιακών και Πολυτεχνικών Σχολών και οι οποίοι πληρούν τις σχετικές προϋποθέσεις.


Οι ωφελούμενοι, εφόσον ολοκληρώσουν τις δράσεις Κατάρτισης-Επιμόρφωσης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης, μπορεί να προωθηθούν στην απασχόληση:


-Mέσω της ίδρυσης/επέκτασης της δικής τους επιχείρησης.

-Mέσω της πρόσληψης τους σε επιχείρηση.

-Mέσω της ένταξής τους σε άλλα προγράμματα.

Την αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, το έντυπο της αίτησης συμμετοχής και πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορείτε να τα  βρείτε:


-Στην ιστοσελίδα www.epembaino.gr 


-Στα γραφεία των εταίρων:


-LEVER - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε.: 26ης Οκτωβρίου 43, Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη.


-LIMANI CENTER - 4ος Όροφος, τηλ. 2310 552000 & 8011155300 - Fax: 2310 552114.


-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ "I.DE.A. Ε.Π.Ε.": Χρ. Πίψου 9 & Μαντζάρου, Τ.Κ.: 54627, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 546816 - Fax: 2310 532820, Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 - 16:00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μαζί με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά κατατίθενται εντύπως Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 09:00 - 16:00, στα γραφεία των προαναφερθέντων εταιρειών.


Σημειώνεται ότι,  για το Δήμο Καλαμαριάς οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται και στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, Πολυδύναμο Κέντρο, Αμισού και Παπανικόλα κάθε Παρασκευή από τις 9 π.μ έως τις 14.00 μ.μ.

Αναλυτικά, η αίτηση συμμετοχής:http://www.kalamaria.gr/images/stories/topsa_epemveno/edipo.pdf


Αναλυτικά, η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος:http://www.kalamaria.gr/images/stories/topsa_epemveno/prosklisi_ekdilosis.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου