Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αίτημα για άρση της ασυλίας του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση





Αίτημα άρσης της ασυλίας του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση υπέβαλλε σήμερα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες, με αφορμή σχετική δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα της ηθικής αυτουργίας σε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, και της απόπειρας αντιποίησης Αρχής.



Η συγκεκριμένη δικογραφία στάλθηκε το πρωί στον Άρειο Πάγο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου, έπειτα από τα επεισόδια σε λαϊκή αγορά της πόλης, εις βάρος μεταναστών μικροπωλητών. Την ίδια τύχ,η με ανάλογο αίτημα, αναμένεται να έχει και η δικογραφία που αφορά στα γεγονότα σε πανηγύρι της Ραφήνας με πρωταγωνιστές επίσης βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η εν λόγω δικογραφία, αναμένεται να διαβαστεί στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αύριο ή το αργότερο το πρωί της Δευτέρας, ενώ όπως εκτιμάται, θα ακολουθήσει η αποστολή της στη Βουλή.

Την ίδια στιγμή, σε έκτακτη συνεδρίαση προχωρά η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, προκειμένου να εισηγηθεί μέτρα προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, για τη συμπεριφορά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Γιάννης Γριβόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου