Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"Αν..." του Χριστόφορου Παπακαλιάτη





 

Με αφηγητές την Ελενίτσα και τον Αντωνάκη Κοκοβίκο από την ταινία "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα", ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ξεδιπλώνει μία ερωτική ιστορία τοποθετημένη στην πραγματικότητα του σήμερα. Οι δύο αφηγητές, 45 χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία τους με το κοινό, μας απευθύνουν μία ερώτηση που πιθανότατα θα μείνει για πάντα αναπάντητη. Πόσο μπορεί μια στιγμή να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου;


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης που πρωταγωνιστεί, σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο της ταινίας, με σημείο εκκίνησης αυτή την κομβική στιγμή, παρουσιάζει δύο διαφορετικές εκδοχές της ζωής ενός ανθρώπου. Ο αληθινός έρωτας από τη μία και η μοναξιά χωρίς αυτόν από την άλλη.




Με μία παραγωγή που σπανίζει από τον ελληνικό κινηματογράφο και με ένα εκπληκτικό καστ που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τους, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Μαρίνα Καλογήρου, Μάρω Κοντού, Γιώργο Κωνσταντίνου, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Σολωμού, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, ελπίζουμε πως στις 29 Νοεμβρίου θα ταυτιστούμε με την ιστορία δύο ανθρώπων του σήμερα, δύο ανθρώπων σαν κι εμάς.

Μία ταινία σαν δύο, μία ιστορία σαν δύο, μία στιγμή που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σου.

Αποστόλης Καραγιάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου