Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έντονη κριτική Καμμένου σε Σαμαρά για το Σκοπιανό



Επίθεση κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων που τη στηρίζουν εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από τη Βέροια. Ο κ. Καμμένος κάλεσε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να απαντήσει, αν έχει παραχωρήσει τον όρο «Μακεδονία» σε ό,τι αφορά την ονομασία της ΠΓΔΜ.
 
 Στις δηλώσεις του άσκησε συνολική κριτική προς τον πρωθυπουργό: «Από εδώ από τη Βέροια, από εδώ από τη Βεργίνα, από τον ‘’Παρθενώνα της Μακεδονίας’’ καλώ τον πρωθυπουργό να έλθει στην Βουλή των Ελλήνων και να απαντήσει εάν έχει παραχωρήσει ή όχι τον όρο ‘’Μακεδονία’’, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τόνισε δε, ότι «επί τέσσερις εβδομάδες αρνείται να απαντήσει στην ερώτηση της Κοινοβουλευτική τους ομάδας και ότι έχει υποχρέωση εκείνος που το 1993 έριξε την κυβέρνηση, για τη μη παραχώρηση του όρου ‘’Μακεδονία’’ όπως έλεγε, να απαντήσει».
 
Ακόμα, διερωτήθηκε: “Τώρα ως πρωθυπουργός γονάτισε και παραδίδει τον όρο «Μακεδονία», με το σύνθετο όρο που είπε και ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών;”.  

“Αν τολμά ας απαντήσει”, κατέληξε.

Σημειώνεται ότι, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων βρέθηκε στην Βέροια στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της πόλης.

Γριβόπουλος Γιάννης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου