Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

“Ανευ όρων παράδοση” προβέλπει ο ΣΥΡΙΖΑ


 “Τις εκβιαστικές απαιτήσεις της τρόικας και τις πρόσκαιρες αντιδράσεις των κυβερνητικών εταίρων σε αυτές, θα τις διαδεχτεί η άνευ όρων παράδοση της κυβέρνησης σε ό,τι της ζητηθεί” υπογραμμίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.



Συμπληρώνει δε, ότι “το δεδομένο και ασφυκτικό μνημονιακό πλαίσιο της λιτότητας και των οριζόντιων περικοπών, όχι μόνο δεν αμφισβητείται από την κυβέρνηση, αλλά είναι τέτοια η δέσμευσή της στην εφαρμογή του και η αδυναμία της να διαπραγματευθεί το παραμικρό, που ενθαρρύνει την τρόικα σε ακόμα πιο σκληρές απαιτήσεις”.
Για το ίδιο θέμα , ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσε: “Η διαπραγμάτευση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Από τη στιγμή που η κυβέρνηση εγκατέλειψε και επισήμως την προεκλογική της σημαία περί επαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου, την αρμοδιότητα αυτή, αλλά προς το χειρότερο, την παίρνει η τρόικα

Εκεί δηλαδή που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στις αυριανές απεργιακές κινητοποιήσεις ποντάρει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ για την αναζωπύρωση των αντιδράσεων στην κοινωνία. Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι και πάλι παρών στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων, ενώ μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στα Ιωάννινα, περιέγραψε ως βασική προτεραιότητα της περιόδου τη δημιουργία κοινωνικών αντιστάσεων.

Την Παρασκευή ο κ.Τσίπρας θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη ανοιχτή ομιλία του στο Ίλιον, στο πλαίσιο της πολιτική καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, ενώ σύντομα θα βρεθεί και στην Βόρεια Ελλάδα.

Γριβόπουλος Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου