Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

“Frozen” στο θέατρο από τον μετρ του αστυνομικού θρίλερ στην Ελλάδα


Ο Πάνος Κοκκινόπουλος βλέπει μέσα απ’ τη δική του «σκοτεινή» ματιά και βάζει την προσωπική του «ατμοσφαιρική» σφραγίδα, σκηνοθετώντας για πρώτη φορά στο θέατρο την παράσταση “Frozen” και δίνοντας μεγάλη χαρά στους αμέτρητους φαν του, που τον ακολουθούσαν πιστά στις αξεπέραστες  τηλεοπτικές του επιτυχίες .


Πρεμιέρα χθες έκανε στο θέατρο Αγγέλων Βήμα, το πολυβραβευμένο θεατρικό έργο “Frozen” της αγγλίδας συγγραφέα Bryony Lavery, σε σκηνοθεσία Πάνου Κοκκινόπουλου, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «Η εξουσία σε φόντο ασπρόμαυρο».


Το εν λόγω ψυχολογικό θρίλερ με την ιδιαίτερη πλοκή, που παίζεται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά, έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες του κόσμου με μεγάλη επιτυχία.


Το “Frozen”,  αντιστοιχεί στο παγωμένο ψυχικό τοπίο, το οποίο εδρεύει στις ψυχές των τριών πρωταγωνιστών, για διαφορετικούς λόγους: Μια μητέρα που το δεκάχρονο κοριτσάκι της έφυγε από το σπίτι, για να πάει στη γιαγιά του και δε γύρισε ποτέ, παραλληλίζοντάς την με μια σύγχρονη Κοκκινοσκουφίτσα. Ένας σήριαλ κίλερ, σαν ένας άλλος κακός λύκος, με πλήθος τατουάζ που τα χάραξε ο ίδιος στο κορμί του, προσπαθώντας ίσως να κρύψει τις πληγές που άλλοι χάραξαν στην παιδική ψυχή του. Και μια ψυχίατρος, ανήμπορη μέχρι τώρα στην  εξερεύνηση της δικής της ψυχής. 

Τη στιγμή που οι ζωές τους διασταυρώνονται, οι «πάγοι» αρχίζουν να λιώνουν σταδιακά, με αποτέλεσμα να οδηγούνται κατά κάποιο τρόπο στο φως και τη λύτρωση.


Ταυτότητα παράστασης


Μετάφραση: Μαργαρίτα Δαλαμάγκα – Καλογήρου, σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος, σκηνικά - κοστούμια: Ντόρα Λελούδα, φωτισμοί: Γιάννης Δρακουλαράκος, μουσική επιμέλεια: Πάνος Κοκκινόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Καπενής. Παίζουν: Παναγιώτα Βλαντή, Μαρία Καλλιμάνη, Χρήστος Καπενής, Αντώνης Καρυστινός.


Πληροφορίες 


Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Σατωβριάνδου 36 - Ομόνοια, τηλ.: 210 5242211,  210 5242213. Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη και Σάββατο: 18.00, Πέμπτη και Παρασκευή: 20.00. Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 10 ευρώ. Λόγω περιορισμένων θέσεων και για καλύτερη εξυπηρέτηση, το κοινό παρακαλείται να επικοινωνεί για κρατήσεις θέσεων με το ταμείο ή τα τηλέφωνα του θεάτρου (11.30 - 14.30 και 18.00 έως 22.00, εκτός από Σάββατο πρωί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου