Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Θέλετε να γυμναστείτε; Πληρώστε τεκμήριο



Μαζεύετε κάποια χρήματα για να περάσετε ευχάριστα, να κάνετε καινούριους φίλους, να εκτονωθείτε και να γυμναστείτε; Είστε άνεργος και με δυσκολία καταφέρατε να μαζέψετε κάποια χρήματα για να πάτε γυμναστήριο; Ετοιμαστείτε να το πληρώσετε πολύ ακριβά…



Έρχεται το τεκμήριο…  Αν το αν το εισόδημα σας δεν δικαιολογεί τις εξτρά «καλοπεράσεις», θα κληθείτε από τον έφορο να δώσετε εξηγήσεις πως ως άπορος μπορείτε να γυμνάζεστε και να χορεύετε. 


Μάλιστα, στη σχετική εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων επισημαίνεται ότι πλέον οι σχολές χορού, πολεμικών τεχνών, τα ωδεία και τα γυμναστήρια, έχουν υποχρέωση να ενημερώσουν για τον αριθμό φορολογικού μητρώου όλων των πελατών τους.


Την ίδια στιγμή, μαζί με τα ΑΦΜ υποχρεούνται να αποστέλλουν και το ύψος των συνδρομών που εισπράττουν από τους πελάτες τους.


Αν λοιπόν κάνατε το φοβερό ατόπημα να γραφτείτε ή γραφτήκατε τα τελευταία δύο χρόνια σε κάποιο γυμναστήριο, τότε σύντομα θα επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας για να σας ζητήσει το ΑΦΜ, τηρώντας τις εντολές που τους έχουν δοθεί από το ΥΠΟΙΚ! 


Μέχρι στιγμής πάντως, επικρατεί ένα απίστευτο αλαλούμ  και οι πελάτες είναι ιδιαίτερα καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με τηλεφωνήματα γυμναστών, αφού δεν έχουν καμία ενημέρωση για το σχετικό μέτρο. 


Ενδεικτικό της τρέλας και του πανικού που επικρατεί είναι ότι, σύμφωνα με υπεύθυνη επικοινωνίας γνωστού γυμναστηρίου στο Νέο Ηράκλειο, « ένας πελάτης άρχισε να τους φωνάζει ότι συνεργάζονται με την κυβέρνηση και πως έχουν σκοπό να τον φακελώσουν…». 


Παράλληλα, ένας άλλος, συνέχισε, « τους απείλησε μέχρι με μηνύσεις. Άλλοι τους δίνουν ψεύτικα ΑΦΜ , ενώ μέλη είναι και ανήλικοι που δεν διαθέτουν ΑΦΜ».  


Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. Δεν έχουν από που να εισπράξουν λεφτά και επινοούν τα απίστευτα! Σε λίγο θα πληρώνουν τεκμήριο και όσοι ενώ είναι άνεργοι πάνε για καφέ, πάνε σινεμά ή θέατρο. Θα μας τρελάνουν τελείως!


Και μια έκκληση προς τους γονείς: Σταματήστε να δίνετε χαρτζιλίκι στα παιδιά σας, που μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για να πάνε ας πούμε γυμναστήριο γιατί θα πληρώσετε και τεκμήριο.



Πηγή: newsbomb.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου