Παίρνουμε τους δρόμους, παρατηρούμε, ψάχνουμε, γράφουμε...

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Sail for Pink: Αρμενίζοντας προς τη ζωή



Μία διαφορετική εκστρατεία πραγματοποιεί σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού νομού Θεσσαλονίκης “'Αλμα Ζωής”, διαδίδοντας το μήνυμα ότι «o καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί». Πρόκειται για την “Sail for Pink”, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με προοπτική να καθιερωθεί και να πραγματοποιείται σε ετήσια βάση.

Τη θέα 40 ιστιοφόρων που αρμενίζουν στο Θερμαϊκό, θα αντίκρισε όποιος κατέβηκε σήμερα στην παραλία, στο πλαίσιο της εν λόγω εκστρατείας. Παράλληλα, διάφορες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, έλαβαν χώρα μπροστά από το Λευκό Πύργο.

«Με την εκστρατεία “Sail for Pink” θέλουμε να μυήσουμε όλες τις γυναίκες να βάλουν την πρόληψη στη ζωή τους. Με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση οραματιζόμαστε ένα αύριο με λιγότερος ή μηδενικούς καρκίνους» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης “'Αλμα Ζωής”, Ελένη Ντελιοπούλου.

Σημειώνεται ότι, η “Sail for Pink” θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα με εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αλέξανδρος» του ξενοδοχείου «Μακεδονία Παλλάς», όπου θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες. Η βραδιά θα κλείσει με πάρτι και συναυλία από το συγκρότημα «Velvet».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου